Verkorte
Regelgeving | Conformiteit | Opvolging
Jam voor eigen verbruik mag iedereen maken. Het verkopen of uitdelen vereist een toelating.
| Verplichtingen & Know-How |
Elke producent is verplicht een volledige lijst van zijn assortiment op zijn website te publiceren,
teneinde consumenten de samenstelling en eventuuel een prijspeil kunnen nakijken. Hierbij
onze volledige productielijst tot heden.
|
Elkeen die etenswaren aanbiedt, moet ofwel een toelating dan wel een goedkeuring van het FAVV bekomen en behouden
om te mogen verkopen, maar ook om te mogen weggeven !
|
Informatie omtrent 'Voedselveiligheid en Nutrioneel beleid' vindt U in
België en Europa en omtrent 'Voedingswetgeving' is
FOD Volksgezondheid en Voedselveiligheid
de referentie.
|
Voor iedere operator in de voedselketen. Lees meer over:
Autocontrole met HACCP.
|
De Europees publicatie van de 'Levensmiddelenwetgeving' is deze Verordening.
|
Richtlijnen en administratie voor producenten en Auto-Controle is beschikbaar bij het FAVV.
Wetenschappelijk Advies, Consumenten Bescherming, Beheer Risico's ligt bij de
EFSA.
|
Eriks als gewaardeerde Industriële Service Provider heeft een degelijk
Know-How Blog.
|
Bemestingsadvies voor blijvende gewassen is te vinden bij de
Boomgaardenstichting en voor struiken bij
FruitABC.
Voor begeleiding en advies doe ik beroep op de
BDB.
|
Voor Export naar Nederland is deze website erg overzichtelijk: De Warenwet.
|
De toelating voor Het Plukpark en een Labo analyse.
|
De verplichte affiche van het FAVV |
.jpg)
|
|
Labo Analyse complexe confituur na 1255 dagen |

|