Unique Selling Position |
---|
Proeverij: In groep tot 18 aan 12 €/p inclusief ieder een jam naar keuze.Workshop: In groep vanaf 6 tot 15 aan 15 €/p inclusief ieder die jam.Special Editions: Voor cateringsbedrijven: Op maat van een opgelegd thema.Private Labels: Opvallen met een specialiteit op maat van uw B&B | B2B | B2C.Benefiet of Parochie: Onze, uw of een nieuw recept ten bate van ...Event-drinks: Jam-toastjes bij vernissage, na debatavond, lezing of optredens. |
Masterclass: Van mengen tot mondgevoel met onze modules |
---|
Een proeverij m/z voordracht met onze confituren kan starten met een Power-Point over gezondheids-aspecten van bessen en de functie van specifieke bewerkingen. Er wordt ingegaan op het motief van een voorliggende combinatie. |
In een workshop m/z voordracht bereiden wij een jam met bessen en/of uw fruit plus ev. aroma a.d.h.v. een schema. Die menging wordt begeleidt door mijn rekenmodule waarin we targets voor zoetheid en fruit-gehalte(s) invoeren. |
Deelnemers kunnen de tekst met 7 organoleptische definities en een stappenplan 'Van Pluk tot Pot' bekomen aan 1 €. |
Onze ADVIES verstrekking: Eenieder die een recept wil laten optimaliseren qua houdbaarheid, fruit- en suikergehalte m/z speciaal ingrediënt kan een doorrekening met mijn rekenmodule aanvragen. De formules werden geënt op vak-kennis uit biochemie, microbiologie, fysiologie en voedingsinzichten. Het Excel bestand wordt niet overgedragen. |
Private Label op thema: |
---|
Organisator of Collega of Aankoper: mail uw intentie naar: info@hetplukpark.be |
|