Dirigeer een recept  😏   Respecteer het proces  😇


Unique Selling Position
Proeverij: In groep tot 18 aan 12 €/p inclusief ieder een jam naar keuze.
Workshop: In groep vanaf 6 tot 15 aan 15 €/p inclusief ieder die jam.
Special Editions: Voor catering / families: Op maat van een opgelegd thema.
Private Labels: Opvallen met een specialiteit op maat van uw B&B | B2B | B2C.
Benefiet of Parochie: Onze, uw of een nieuw recept ten bate van ...
Event-drinks: Jam-toastjes bij vernissage, na debatavond, lezing of optredens.

Formulatie-tool: 'van mengen tot mondgevoel'
Per sept-2025 breidde ik mijn rekenmodel uit met wetmatigheden uit reologie, biochemie, microbiologie tot een formulatie-tool met checks én radar-diagram om recepten naar gewenst gehaltes en gebruikscomfort te sturen.
Te verwerken oogst
Een proeverij m/z voordracht met onze confituren kan starten met een Power-Point over gezondheids-aspecten van bessen en de functie van specifieke bewerkingen.  Er wordt ingegaan op het motief van een voorliggende combinatie.
In een workshop m/z voordracht bereiden wij jams met bessen en/of uw fruit plus ev. aroma a.d.h.v. dit schema. Die menging wordt begeleidt door mijn rekenmodel waarin we targets voor zoetheid en fruit-gehalte(s) invoeren.
Deelnemers bekomen de 7 organoleptische definities en een stappenplan 'Van Pluk tot Pot' digitaal.

Bereidingen op thema: Jam Designer
  1. Bepalen van inlandse & exotische fruitsoorten, een aroma, van de zoetheid en de textuur;
  2. U levert ingrediënten gerelateerd aan uw evenement bv likeur, bier, suikervervanger etc.;
  3. Vooraf betaalbaar volgens onze kostprijs, inbegrepen 2 proef-producties met smaaktests;
  4. Producties kunnen afgevuld worden in aangeleverde verpakking en event. diepgevroren;
  5. Grote partijen te etiketteren en decoreren uitbesteden aan een sociale werkplaats.