Dirigeer een recept 😏
Respecteer het proces 😇
| Unique Selling Position |
Proeverij: In groep tot 18 aan 12 €/p inclusief ieder een jam naar keuze.
Workshop: In groep vanaf 6 tot 15 aan 15 €/p inclusief ieder die jam.
Special Editions: Voor catering / families: Op maat van een opgelegd thema.
Private Labels: Opvallen met een specialiteit op maat van uw B&B | B2B | B2C.
Benefiet of Parochie: Onze, uw of een nieuw recept ten bate van ...
Event-drinks: Jam-toastjes bij vernissage, na debatavond, lezing of optredens.
|
Organisator, aankoper of collega: bespreek uw intentie(s) met:
Bessen-atelier
|
| Formulatie-tool: 'van mengen tot mondgevoel' |
Per sept-2025
breidde ik mijn rekenmodel uit met wetmatigheden uit reologie, biochemie, microbiologie
tot een
formulatie-tool met checks én radar-diagram
om recepten naar gewenst gehaltes en gebruikscomfort te sturen.
|
|
Een proeverij m/z voordracht
met onze confituren kan starten met een Power-Point over gezondheids-aspecten van bessen en de functie van specifieke bewerkingen.
Er wordt ingegaan op het
motief van een voorliggende combinatie.
|
In een workshop m/z voordracht
bereiden wij jams met bessen en/of uw fruit plus ev. aroma a.d.h.v.
dit
schema. Die menging wordt begeleidt door mijn
rekenmodel
waarin we targets voor zoetheid en fruit-gehalte(s) invoeren.
|
Deelnemers bekomen de 7 organoleptische definities en een stappenplan
'Van Pluk tot Pot' digitaal.
|
| Bereidingen op thema: Jam Designer
|
- Bepalen van inlandse & exotische
fruitsoorten, een aroma, van de zoetheid en de textuur;
- U levert ingrediënten gerelateerd aan uw
evenement bv likeur, bier, suikervervanger etc.;
- Vooraf betaalbaar volgens onze kostprijs,
inbegrepen 2 proef-producties met smaaktests;
- Producties kunnen afgevuld worden in
aangeleverde verpakking en event. diepgevroren;
- Grote partijen te etiketteren en decoreren
uitbesteden aan een sociale werkplaats.
|