Kies wat U verblijdt, zo eet U zonder spijt. 😋
1) Ontdek de smaken van ambachtelijke confituren, klik op de foto's en U krijgt etiketten te zien met uw fruitkeuze als hoofdingrediënt. U bestelt door op
etiketten te drukken en daana op de mail knop. Of liever direct de hoofdpagina van ons assortiment doorbladeren, verken dan ons online winkelaanbod
2) Selecteert U graag op meerdere kenmerken gelijktijdig, klik dan Select Preferences en vervolgens op Exceltabel, moeilijker maar U verdient surpices.
3) Ooit al eens gewenst terug een geliefde confituur te proeven: wij maken die 'HOT' voor U, vul dan dit formulier in.
4) Of liever eerst proeven, individueel of als gezin of in groep (op locatie of als bezigheid in tehuizen) of na een verenigingsevent, bel of
mail ons.
|
| Zwarte bes |
| Once you go black...
|
|
| Mirabelle |
| Orange matters, questions?
|
|
| Framboos |
| Rood gevlij, proef je blind.
|
|
| Braambes |
| Veel pit door minder pitjes.
|
|
| Kriek of Kers |
| Met afgeronde smaken.
|
|
| Rabarber |
| Verstrekkend smaakprofiel.
|
|
| Stekelbes |
| Het groene goed, afentoe.
|
|
| Rode Aalbes |
| Frisser na ontpitten.
|
|
| Rozenbottel |
| Voor schoonheid moet je ...
|
|
| Kweepeer |
| Gele hardheid, eerst koken.
|
|
| Vijg of Abrikoos |
| De All-Rounders.
|
|
| Appel en Peren |
| An appel a day, keeps the ...
|
|