Onze samenstellingen ... voor eenieder een meerwaarde
😲
| Jam die (wakker) (s)maakt |
En dit dankzij een beheerste textuur geschikt voor uw ontbijtformaat.
|
Naast hoge gehaltes (zongerijpte verse vruchten van eigen teelt)
zijn ook onze
uitgezochte combinaties én doordachte bewerkingen
gericht op het concentreren van het
'heilzame in bessen'
voor wellicht een blije ochtend.
|
Gevarieerde voeding = Meest duurzaam
Een energieke vitaliteit, dankzij een gaaf metabolisme.
Geen suiker-overload maar genieten van de weldaden en de volle fruitsmaken.
| De etiket lezers |
Verifieert het échte gehalte aan afgebeeld fruit en kijkt toevoegingen
als additieven en suiker na in de ingrediëntenlijst.
|
| De weight watchers |
Wie gebalanseerde gehaltes aan
fruit en suikers /-vervanger wenst, bestelt op
maat, zonder meerkost, wel voedzamer.
|
| De keukenchefs |
Wie van afwisseling houdt, vindt hier keuze te over. Of stelt zelf
samen met besjes van hier en ...
|
| De smaakspeurders |
Zij letten op aroma- & geurexpressies, de kleur-intensiteit, de balans in het mond-gevoel en de textuur.
Kom op afspraak proeven of bel aan als het stoepbord buiten staat of na fiets-/ wandeltocht.
|
| De suikerwegers |
Suiker versterkt in bepaalde concentratie de fruitsmaak maar diabetici mijden hoge
glucose-spiegels. Met mijn rekenmodel bereiken we beide: deze achtname
en een equivalente zoetheid met een alternatief.
|
| De fact-checkers |
Zijn mijn verwanten! Kwaliteit vs de prijs én niks geloven, dat is
leven. Handgeplukt, 3 x gekeurd, per 6kg bereid: dit biedt de
kans de smaak-balans en consistentie af te stellen.
|
| De voedingsplanners |
Zij beschouwen onze confituren als een geconcentreerde aanvoer van waardevolle
bio-actieve stoffen. Velen waarderen de hoge gehaltes aan antioxidanten in bessen,
als 'geschenk' aan ons lichaam. In 'Voor Plukkers en Proevers' werden relevante
i-links bijeengebracht.
|
| De jam(s)makers |
Vinden hier hint en tips en links om een verrassing op tafel te presenteren.
Zij kunnen onze leidraad 'Smaken & Bewerking' downloaden of eigen combinaties laten
doorrekenen naar gewenste %'s of consistentie toe.
|
| De gezondheidswetenschapper |
Naast voedingswaarde en lage suikergehaltes is afwezigheid van
pathogenen een basisvereiste. Die tegenstelling krijgt mijn
rekenmodel opgelost.
|
| De milieu militanten |
Bokaal en deksel kosten bijna 1€. Hergebruik het glaswerk of geef het door aan de Kringloop.
|
| De eco-bewusten |
Na pasteurisatie
>85°C, gaart het fruit in dezelfde ketel -
geïsoleerd, nadien de voedselveilig processing.
|